Pénzügyi Mentor Program

Szabadság Tudatosan
Jelentkezz most!

Joggal merül fel Benned a kérdés, hogy mit kaphatsz TE a Pénzügyi Mentor Programtól?

Mottóm: Szabadság Tudatosan!

Azt akarom Neked megmutatni és átadni, amit a saját bőrömön tapasztaltam, valamint azokat a technikákat mutatom be, amikkel én is sikereket értem el.

Átlag munkásként kezdtem és mára már kitörve az alkalmazotti létből egy olyan életet élek, amiről korábban álmodni sem mertem. Pontokba rendeztem a fő lépéseket, hogy ezzel is segítsek Neked, mert olyan tudás birtokába fogsz kerülni, amivel az egész életedet megváltoztathatod.

Együttműködésünk során, ezeket a pontokat személyedre szabjuk, alakítjuk ki a Te helyzetednek megfelelőlen azokat a lépéseket, amelyek Téged is elvezetnek az álmaidhoz.

0. lépés

Ajándékba adok Neked egy 90 perces konzultációt, (aminek az ára 30.000Ft). Mi fog itt történni? Megismerkedünk, beszélgetünk, eldöntjük, hogy akarunk-e együtt dolgozni az álmaidon. 

1. lépés

Álmok megfogalmazása, célok, vágyak meghatározása. Ebből már látni fogod, konkrétan merre is kell elindulnod. Hogyan kezdjünk neki és egyéb kérdésekre megkeressük a válaszokat.

2. lépés

Múlt feltérképezése, ez azért fontos, hogy feltárjuk azokat a problémákat, amik ide vezettek. Hiedelemrendszer, pénzkezelés, kiadási szokások, …

3. lépés

Pénzügyi alapok, fogalmak elsajátítás, hogy egy nyelvet beszéljünk, illetve fontos megértened a pénz működését, hogyan állíthatod a pénzáramlását a saját szolgálataidba.

4. lépés

Útiterv az álmaid megvalósításához, céljaid eléréséhez, siker szokások integrálása az életedbe. Sikert csak pontos terv birtokában érhetsz el, ezért ez elengedhetetlen.

5. lépés

Tudatos költés, megtakarítások, mit kezdj a felhalmozott pénzeddel? Működő rendszerek kialakítása, és ezek mellett megosztom Veled a gazdagok legfőbb TITKÁT.

Neked ajánlom a Mentor programot:

Ha készen állsz arra, hogy az életedet egy következő szintre emeld.

Ha már rendelkezel vállalkozással és szeretnéd a pénzügyi intelligenciádat magasabb szintre emelni.

Ha készen állsz kitörni a mindennapi mókuskerékből, ledobni az életed rabláncait és valóban az álmaidért dolgozni, növelni a bevételeidet.

Ha el akarod kerülni a költséges próbálkozásokat.

Ha szeretnéd az anyagi függetlenséget elérni.

Ha kiábrándultál a pénzügyi rendszerből és szeretnéd a kezedbe venni a pénzügyeid irányítását.

Nem neked ajánlom a Mentor programot:

Ha nem frusztrál semmi a jelenlegi élethelyzetedben és úgy érzed, minden rendben van.

Ha folyamatosan programról programra jársz, de valójában gyakorlatba semmit sem kamatoztatsz.

Ha csak a csodára vársz, de nem vagy hajlandó időt és energiát befektetni, hogy pozitív változást érj el az elkövetkező időszakban.